Telefon

39 69 51 54
Murerfirmaet Olsen & Knudsen ApS

Køkken

Hjem –  Køkken

Køkken

Skal køkkenet igennem den store tur?

Ønsker du dig det store samtalekøkken, hvor du kan have gode snakke med familien og vennerne, mens du står ved kødgryderne? Og skal køkkenet gerne være i stil med resten af dit hus? Ja, så kan en dygtig murer hjælpe dig på vej. Murerfirmaet Olsen & Knudsen har meget erfaring med at lave køkkener med gulv, fliser og klinker i København og på Sjælland.

Køkkengulv og køkkenvæg

Et køkken skal kunne holde til hverdagens skærmydsler og slid. Derfor skal der også holdbare materialer til. Et oplagt valg til køkkenets gulv og væg er derfor klinker og fliser, der er slidstærke og kan holde til det meste.

Vi holder os altid opdateret i nye materialer på markedet, og derfor kan vi også vejlede dig i de rigtige valg for dig, når du skal have lavet nyt køkken. Har du selv de perfekte fliser og klinker i tankerne? Så siger du bare til, og vi hjælper dig med at skaffe dem hjem, sætte dem op og lægge dem.

Et køkken er mere end komfuret og køleskabet

Køkkenet er tit der, hvor familien samles og hygger sig. Derfor skal køkkenet kunne rumme mange mennesker og have en hyggelig atmosfære. Vi sørger altid for at lytte til dine ønsker og finder de bedste løsninger til dine behov. Du skal have et køkken, der kan mere end bare at koge pasta – og det hjælper vi dig gerne med.

Kontakt os allerede nu, hvis du går med nyt køkken i tankerne.


Vælg os som din murer, fordi

Vi er kvalitetsbevidste

i både håndværk og i de materialer, vi bruger.

Den professionelle tone

og respekt er vigtig hos os. Derfor kommer vi altid til tiden og overholder vores aftaler.

Vi har erfaringen

med os og ved, hvad vi laver. Altid.

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine mureropgaver

Kontakt os

Telefon

Adresse

Møllemarken 1
2880 Bagsværd