Telefon

39 69 51 54
Murerfirmaet Olsen & Knudsen ApS

Badeværelse

Hjem –  Badeværelser

Badeværelser

Et badeværelse efter dine ønsker

Badeværelset er et af de steder i hjemmet, hvor du er allermest. Derfor er det også vigtigt, at dit badeværelse både er funktionelt og lækkert. Måske drømmer du om et større badeværelse, hvor der er plads til både børn og voksne, og som er praktisk i hverdagen. Det kan også være, du er mere til en wellness-oplevelse, når du træder ind på dit badeværelse. Uanset hvilke ønsker du har, kan Murerfirmaet Olsen & Knudsen lave det.

De rette fliser kan gøre en forskel

På dit badeværelse kan du sagtens være kreativ, hvis du ønsker det. Tiderne med én type af fliser er ovre, og i dag har du et hav af muligheder. Det betyder også, at du kan gøre dit badeværelse meget personligt med valget af fliser.

Er du i tvivl om, hvilke fliser der passer bedst ind i dit drømmebadeværelse, hjælper vi dig gerne med råd og vejledning.

Renovering eller et helt nyt badeværelse

Uanset om du bygger nyt eller renoverer, kan vi hjælpe dig hele vejen. Er du i gang med en renovering af det gamle badeværelse, hjælper vi dig både med at fjerne det gamle og bygge det nye op. Skal du have et helt nyt badeværelse i dit nye hus, rådgiver vi dig også i valg af materialer. Dit badeværelse skal helst passe til resten af husets udtryk.

Ring til os nu og fortæl os om dit drømmebadeværelse!


Vælg os som din murer, fordi

Vi er kvalitetsbevidste

i både håndværk og i de materialer, vi bruger.

Den professionelle tone

og respekt er vigtig hos os. Derfor kommer vi altid til tiden og overholder vores aftaler.

Vi har erfaringen

med os og ved, hvad vi laver. Altid.

Telefon

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag, så vi kan hjælpe dig med at løse dine mureropgaver

Kontakt os

Telefon

Adresse

Møllemarken 1
2880 Bagsværd